Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a calificat miercuri discursul sustinut in Parlament de seful statului drept o "lauda pentru lucruri care nu au adus nimic bun pentru cetatenii Romaniei".

Liderul conservatorilor a afirmat ca discursul presedintelui, care are loc intr-o perioada grea pentru Romania, enunta pe de alta parte "deschiderea si motivarea unui dialog inexistent".

"Discursul presedintelui a fost un fel de prezentare a evenimentului, un fel de decernare a premiilor Oscar pentru niste lucruri care nu au adus nimic bun in Romania ci, dimpotriva, au nenorocit pe foarte multi cetateni ai acestei tari", a afirmat Daniel Constantin, in cadrul unei dezbateri la Palatul Parlamentului, care reuneste sindicatele si societatea civila.

Acesta aprecizat ca declaratiile presedintelui nu mai pot convinge pe nimeni, inclusiv acele promisiuni de salarii.

„Azi nu s-a schimbat nimic, obiceiurile sunt aceleasi, presedintele vorbeste intr-o lume paralela. Din punctul meu de vedere tot ce s-a spus azi sunt lucruri la care ne asteptam, care nu mai pot convinge pe nimeni, chiar si acele promisiuni de salarii de la 1 iunie. Cred ca oamenii s-au convins ca nu sunt decat amagiti si, chiar daca aceasta se va intampla, oamenii constientizeaza ca in patru ani de mandat in care Basescu a dictat guvernului ce sa faca, romanii au trait rau", a afirmat presedintele PC, subliniind ca discursul presedintelui vine intr-o perioada in care in Romania sunt foarte multe tensiuni economice si sociale.