Potrivit publicatiilor franceze Le Parisien si L’Equipe, David Beckham ar fi acceptat oferta clubului Paris Saint-Germain pentru un salariu de 800.000 de euro pe luna.


Despre venirea lui David Beckham la clubul parizian se vorbeste deja de cateva luni, fara insa ca nimeni sa confirme sau sa infirme aceste zvonuri. Totusi se pare ca Beckham ar fi accepta, intr-un final, oferta celor de la Paris Saint-German si, potrivit publicatiilor Le Parisien si L’Equipe, contractul va fi semnat foarte curand.

Va fi o colaborare de 18 luni, salariul stabilit pentru fostul jucator de la Los Angeles Galaxy fiind de 800.000 de euro pe luna.

La 36 de ani si dupa ce a jucat in Marea Britanie (Manchester United, Preston), in Spania (Real Madrid) si in Itaia (AC Milan), Beckham se pregateste sa descopere al patrulea campinat european, a carui atractie va fi cu siguranta.

L’Equipe scrie, printre altele, ca PSG si noii actionari qatarezi ai clubului i-au pregatit fotbalistului o primire demna de un star rock, cu o prezentare la Primaria Parisului si chiar o trecere pe Champs-Elysees.

Dupa aceste festivitati, programate pentru inceputul lunii ianuarie, internationalul britanic (115 selectionari) se va alatura noilor lui colegi aflati in cantonament in Qatar.