Instanta suprema este asteptata sa dea o decizie marti in dosarul Valiza, in care finantatorul echipei Steaua, europarlamentarul George Becali, si fostul vicepresedinte al Consiliului de Administratie al clubului Teia Sponte sunt inculpati in primul caz de mare coruptie in fotbal deferit justitiei.
 
Europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis in judecata, in decembrie 2008, in dosarul "Valiza", de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), fiind acuzat de dare de mitasi fals in inscrisuri sub semnatura privata. Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca, Radu Gheorghe Marino si Raul Volcinschi.
Victor Piturca este acuzat de favorizarea infractorului, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului Steaua, Teia Sponte, este acuzat de complicitate la dare de mita, iar Alina Ciul, unul dintre avocatii lui Becali, si Radu Marino sunt acuzati de favorizarea infractorului si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Tot pentru favorizarea infractorului a fost judecat si Raul Volcinschi.
 
Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in 11 mai 2006, finantatorul FC Steaua ar fi promis fiecarui jucator al clubului "Gloria 1922 Bistrita" sume de bani cuprinse intre 5.000 si 10.000 de euro pentru ca acestia sa isi indeplineasca atributiile de serviciu prevazute in contractele de munca, Regulamentul intern al clubului si in Regulamentul Federatiei Romane de Fotbal. Concret, fotbalistilor de la Bistrita li se cerea sa-si apere corect sansele si sa obtina un rezultat favorabil in meciul cu Rapid Bucuresti din 12 mai 2006.