Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, va deschide vineri magazinul din Slatina, cel de-al treilea din planul de investiţii pe anul 2012, valoarea investiţiei ridicându-se la 10 milioane euro, a anuntat compania printr-un comunicat.


Situat la mai puţin de 10 minute de centrul oraşului, magazinul are o suprafaţă construită de peste 11.000 mp şi dispune de 250 de locuri de parcare.

'Am fost capabili să obţinem rezultate bune într-un climat economic dificil şi într-o piaţă extrem de competitivă. Ne dezvoltăm în continuare urmându-ne viziunea; pentru asta, am dezvoltat o echipă şi o strategie care ne permit să continuăm acest drum şi să ne poziţionăm cât mai bine pentru viitor, atunci când economia îşi va reveni', a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele companiei.

Echipa magazinului din Slatina numără 174 de angajaţi specializaţi, iar gama de produse însumează peste 45.000 de articole din domenii precum: materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

Magazinul din Slatina este cel de-al treilea inaugurat anul acesta, după magazinele din Constanţa (al doilea magazin Dedeman din judeţ) şi Râmnicu Vâlcea şi va fi urmat de cel puţin încă o unitate, ce va fi deschisă în toamnă, la Bistriţa. Astfel, Dedeman păstrează ritmul susţinut al deschiderilor, cu 4-5 inaugurări pe an, pentru a-şi îndeplini, până în 2015, obiectivul de a deţine 45 de magazine la nivel naţional.

Pentru anul în curs, compania are ca target creşterea cifrei de afaceri cu 10% faţă de 2011, când aceasta a depăşit două miliarde de lei. Dedeman deţine în prezent 29 magazine, două centre logistice şi are peste 5.500 de angajaţi, precizeaza Agerpres.