Retailerul de incaltaminte Deichmann va deschide in Palas Mall Iasi un magazin intins pe o suprafata de 470 mp, acesta fiind cel de-al 52-lea al retelei din Romania.


Compania are in prezent 51 de reprezentante, dintre care doua in reteaua de mall-uri Iulius, la Timisoara si Cluj-Napoca.

In 2011, la nivel mondial, Deichmann a vandut 156 milioane de perechi de pantofi. Marca este prezenta in 21 de tari europene si in SUA si numara peste 3.100 de magazine. In Romania,

Deichmann comercializeaza o gama diversificata de marci, de la cele economice pana la brand-uri premium, intre care Elefanten (pentru copii), Gallus si AM (pentru barbati), Victory (gama sport) si marcile de sport pentru toate varstele Adidas, Nike, Puma, Reebok si FILA.

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group, este un centru multifunctional regional si cuprinde: spatii comerciale, cladiri de birouri clasa A, hoteluri de 4*, apartamente, cea mai mare parcare subterana din Romania (cu aproximativ 2.500 de locuri), gradina publica de 50.000 mp, cinema multiplex, amfiteatru in aer liber si patinoar sezonier.

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.500 mp si 132 de magazine, food court cu 1.300 locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, hypermarket Auchan, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment.