Pe 13 martie, regele divertismentului, Dan Negru, revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Plasa de stele”. Show-ul care a pacalit sute de vedete din Romania si a inregistrat audiente de top va fi difuzat, in acest sezon, duminica.

In aceasta primavara noi vedete vor avea nevoie de terapie. Iar asta pentru ca echipa lui Dan Negru s-a intors la treaba si planuieste cele mai tari farse de pana cu acum.  Dupa ce au pus la cale farse senzationale precum cea a luptatorului de K1 Catalin Morosanu, cea pentru Claudiu Bleont, Ilinca Vandici sau Bianca Dragusanu, Negru si colegii lui vaneaza alte nume celebre din tara noastra.
La prima editie din acest sezon, difuzata duminica, 13 martie, de la 20.20 este randul  celui mai controversat om din showbizzul autohton sa fie pacalit de echipa Antenei 1.  Catalin Botezatu va fi victima unei farse   care va face cu siguranta deliciul telespectatorilor, cu atat mai mult cu cat prins in tavalugul evenimentelor stranii planificate de echipa de la Plasa de stele, Bote reactioneaza cel putin ciudat.

Tot la prima editie din aceasta primavara, telespectatorii Antena 1 o vor vedea pacalita si pe Adelina Pestritu, careia echipa <<Plasa de stele>> i-a mai facut o farsa si in sezoanele trecute. De data aceasta, sub pretextul ca este chemata la o sedinta foto,  frumoasa burneta se va confrunta cu o situatie cel putin bizara: se va trezi inciuata intr-o baie plina de spuma. Cum a ajuns acolo, dar si cum a reactionat atunci cand a aflat ca a fost pacalita pentru a doua oara de  echipa lui Dan Negru, telespectatorii vor putea vedea duminica, de la 20.20.
Celebrele si amuzantele interviuri contrafacute nu vor lipsi nici din acest nou sezon, iar vicitma primului va fi Helmuth Duckadam. Dupa ce mai multi politicieni au muscat momeala si s-au trezit raspunzand la intrebari la care nu se gandisera vreodata ca le-ar putea fi adresate, vine randul altor persoane publice sa-si „dea cu parerea” despre subiecte sensibilie pentru societatea noastra precum criza economica, homosexualitate, politica etc.
Cele mai reusite farse din sezoanele anterioare: