Fostul antrenor al echipei de fotbal Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, refuza sa comenteze informatiile vechiculate in presa de la Bucuresti si de la Moscova, potrivit carora antrenorul roman va prelua curand alt club rusesc.


„Inteleg ca viitorul meu loc de munca va constitui in perioada urmatoare un subiect central de discutii, dar deocamdata nu vreau sa comentez. In ceea ce priveste contractul cu Kuban, vreau sa spun un singur lucru – ne-am despartit mai degraba in termeni prietenesti, nu de afaceri. In ultima instanta, am trecut prin multe impreuna si am realizat multe”, a spus Petrescu, citat de R-sport.

Presedintele clubului Kuban si guvernatorul regiunii Krasnodar, Aleksandr Tkachev, a declarat ca Petrescu a primit o oferta din partea altui club de top din Rusia. Au fost avansate doua variante: TSKA Moscova si Dinamo Moscova, ultima varianta fiind, se pare, preferata ziaristilor rusi.

Dar biroul de presa al clubului de fotbal Dinamo Mosccova a publicat pe situl sau un comunicat oficial, prin care precizeaza ca nu a avansat nici o oferta antrenorului roman pentru preluarea conducerii tehnice a echipei.

„In contextul numeroaselor articole de presa aparute pe aceasta tema, clubul de fotbal Dinamo anunta ca dupa plecarea tehnicianului Serghei Silkin, de echipa s-a ocupat cu titlu provizoriu antrenorul principal Dmitri Hohlov. In prezent, sunt discutii in derulare cu mai multi candidati. Dar clubul nu a formulat nici o oferta concreta”, subliniaza comunicatul.