KPMG in Romania a anuntat numirea lui Dinu Bumbacea (foto) in functia de Partener in Departamentul de Management Consulting al companiei.


Noul Partener si-a inceput cariera in audit in 1993, devenind partener KPMG in anul 2000. Incepand cu 2002, el a coordonat numeroase proiecte de consultanta in afaceri si management si tranzactii in Romania, Republica Moldova, Serbia, Cehia, Slovacia si Rusia. Dinu Bumbacea este specializat in industria telecomunicatiilor, sectorul public, industria farmaceutica si fonduri de investitii.

Serban Toader, Senior Partener al KPMG in Romania, comenteaza: ,,Am inceput consolidarea serviciilor de Consultanta in Afaceri inainte de recesiune, anticipand o schimbare in nevoile companiilor, iar in timpul acesteia a devenit notabila cererea pentru astfel de servicii. Asistam companiile sa se concentreze asupra activitatilor principale, profitabile, pentru a dobandi o pozitie mai robusta in perioada de recesiune si a fi mai bine pregatite sa profite de beneficiile redresarii economice pe masura ce acestea vor aparea. Supradiversificarea era tipica pentru anii de boom, o realitate care a avut nevoie de ajustari in multe companii atunci cand conditiile economice s-au inrautatit”.

KPMG este reteaua globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Compania isi desfasoara activitatea in 150 de tari si are 138.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau.