Mihai Rohan renunta la functia de director general al Carpatcement Holding, parte a grupului HeidelbergCement, postul urmand sa fie preluat de Florian Aldea, care a ocupat pana de curand functia de director general al Carpat Beton, divizia de betoane a grupului.
Incepand cu 1 ianuarie 2011, Mihai Rohan va ramane alaturi de societate in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie al Carpatcement Holding pentru urmatorii doi ani si va continua sa fie presedinte al CIROM (Patronatul din industria cimentului si altor produse minerale pentru constructii din Romania).
 
Intre timp, pana la 1 ianuarie 2011, Florian Aldea, care are o experienta de 21 de ani in domeniu, va ocupa functia de director general adjunct al Carpatcement Holding.
 
“Ultimii zece de ani de activitate, pe care i-am dedicat grupului Carpatcement, au fost cei mai plini si mai activi din viata si au incununat intr-un mod frumos cariera de peste 40 de ani pe care o am in industria materialelor de constructii. Este insa momentul sa ma retrag din activitatea operationala pentru a preda stafeta unui tanar profesionist si a putea sa ma dedic mai mult familiei. Las insa Carpatcement Holding pe maini foarte bune. Florian Aldea este o persoana dinamica, in care am incredere absoluta si pe care am tinut sa o am intotdeauna alaturi datorita abilitatilor sale profesionale si manageriale deosebite. Am deplina convingere ca dl. Aldea va coordona eficient activitatea Carpatcement Holding si va fi un bun lider al echipei”, a declarat Mihai Rohan.