Raiffeisen Bank a dezvoltat o noua functionalitate pentru aplicatia de Internet Banking (Raiffeisen Online) prin intermediul careia clientii care isi incaseaza veniturile (salariul sau pensia) pe card Raiffeisen Bank pot constitui depozite cu dobanda preferentiala.

Clientii pot beneficia de dobanzi mai mari cu 0,35 puncte procentuale (pp) fata de dobanzile standard, atat pentru depozitele in lei cat si in euro, perioada de constituire fiind de 6 si 12 luni. De exemplu, pentru un depozit in lei, constituit pe o perioada de 12 luni, dobanda poate ajunge pana la 5,85%/an. Acest avantaj este oferit atat clientilor existenti, cat si clientilor noi care aleg sa-si incaseze salariul sau pensia pe card Raiffeisen Bank.

Banca afiseaza in prezent o dobanda de pana la 5 % pe an la depozitele in lei la termen de 6 luni si 5,5% la depozitele in lei la termen de 12 luni, iar la depozitele in euro 3,3 % pe an, la cele pe termen de 6 luni si 3,55% pe an la depozitele pe 12 luni. La aceste rate ale dobanzii se adauga bonificatia de 0,35 puncte procentuale pentru clientii „de casa”.