Lantul international de parfumerii Douglas, retailerul de electronice si elecrocasnice Altex si doua branduri de fashion, Poema si Musse, au deschis magazine noi in Shopping City Sibiu, principalul parc de retail din Transilvania. Totodata, galeria comerciala a centrului, Promenada Mall, va gazdui incepand cu 1 septembrie magazinul C&A, cu o suprafata de aproximativ 1.200 mp.
 
Noile deschideri au fost posibile si gratie proiectului de extindere a parcului, care a necesitat investitii de peste 3 milioane de euro. Noua extindere face legatura intre hipermarketurile Real si Carrefour, iar aici, din 8 iulie, si-a deschis portile retailerul Altex.
 
Shopping City Sibiu este un parc de retail cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 84.000 mp. Deschis publicului in noiembrie 2006, extins in 2007 si apoi, cu a treia faza de dezvoltare, in 2008, centrul comercial are drept ancore importanti retaileri: Real Hypermarket, Carrefour, Baumax, Altex, Mobexpert, KFC, dar si chiriasi precum New Yorker, Takko, Deichmann, Hervis, Orsay, Humanic, Adidas, Kenvelo, Douglas. Shopping City Sibiu apartine Argo Real Estate Oportunities Fund, un fond de proprietate britanic, care achizitioneaza si dezvolta proiecte de retail in Europa Centrala si de Est, in special Romania, Ucraina si Republica Moldova. DTZ Echinox a fost desemnata de catre Argo Real Estate sa se ocupe de serviciile de property management pentru Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, incepand din ianuarie 2010.