DPD Romania, una dintre cele mai importante companii de coletarie si curierat expres de pe piata locala, a lansat platforma www.dpdonline.ro, care ofera clientilor servicii de curierat integrate si complete, de la comanda pana la plata si track&trace. Noul serviciu se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. Utilizatorii noului centru de comenzi al DPD Romania pot expedia comod, sigur si rapid colete oriunde in tara si in Europa, printr-o simpla comanda online, cu posibilitatea de a efectua plata electronic, cu orice tip de card bancar.
 
“Dpdonline.ro este o platforma care raspunde perfect nevoilor unui public activ, tot timpul contracronometru si care are nevoie de solutii sigure, rapide si eficiente. Suntem convinsi ca in sase luni de la lansare, 50% dintre clientii actuali vor folosi noul nostru serviciu si vom atrage in medie 200 de noi tranzactii pe luna din partea persoanelor fizice”, a declarat Alin Gherman (foto), director comercial al DPD Romania.
 
DPD Romania este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus. In prezent, DPD Romania se numara printre primele cinci companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 74 de depozite si 12.000 de colete livrate zilnic. DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 220 de tari din intreaga lume.