Cântăreaţa pop Jennifer Lopez, cunoscută ca J Lo, a confirmat oficial includerea Bucureştiului pe harta turneului său mondial 'Dance Again', concertul urmând să aibă loc pe data de 14 noiembrie, la complexul Romexpo, a anuntat Gala MGMT&PR intr-un comunicat preluat de Agerpres.


J Lo şi-a început cariera muzicală în 1999 iar în prezent are la activ nu mai puţin de şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile 'On The Floor' şi 'Dance Again', hituri realizate în colaborare cu rapperul Pitbull şi care au ocupat locul întâi în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele din ţara noastră.

Turneul 'Dance Again' a început pe 14 iunie în Panama City, pentru a continua apoi pe continentul sud-american. Acolo, artista a cântat în Venezuela, Chile, Argentina şi Brazilia şi apoi s-a îndreptat către America de Nord. În primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge în Europa, unde va cânta mai întâi în Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia şi Franţa şi apoi în ţările scandinave.

'După un periplu în Rusia şi alte state din estul Europei, J Lo va ajunge în România, unde va poposi pe data de 14 noiembrie, spre bucuria fanilor muzicii pop din ţara noastră. J Lo a anunţat recent că prin intermediul site-ului său intenţionează să interacţioneze cât mai mult cu fanii, care au şansa de a câştiga bilete la concerte, premii surpriză şi chiar invitaţii în backstage', se arată în comunicat.

Biletele pentru concertul Jennifer Lopez de la Bucureşti se vor pune în vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.