Din 15 noiembrie, gasiti alaturi de Saptamana Financiara cel de-al saselea volum al cursului multimedia de invatare a limbii engleze, English Today. Pe langa cunostintele acumulate, achizitionarea cursului va ofera sansa de a castiga Marele premiu al concursului English Today – o excursie de o saptamana la Londra alaturi de un prieten si sustinerea gratuita a examenul Cambridge sau IELTS de la British Council.
 
Este suficient sa va inscrieti pe www. www.sfin.ro/englishtoday si sa completati cele 22 de teste pentru a participa la concurs.  Competitia este stransa, un numar de 524 de concurenti sunt deja calificati in lupta pentru marele premiu. Concurentii deja inscrisi dovedesc ca sunt din ce in ce mai bine pregatiti. Potrivit statisticilor, peste 3.700 de teste au fost rezolvate cu punctaj maxim, iar 46 de dintre participantii la concurs au acumulat punctaj maxim la toate cele 4 teste.
 
Pentru cei care au ratat primele volume ale cursului English Today, solutia este achizitionarea abonamentului special English Today, adica un pachet de 22 de volume. La pretul promotional de 300 de lei primesti gratuit acasa toate volumele. Amanunte pe http://www.sfin.ro/site/72/abonamente_speciale_english_today.htm.
 
ENGLISH TODAY va propune sa invatati rapid limba engleza intr-o maniera moderna si interactiva. Pachetul multimedia oferit de Saptamana Financiara este compus dintr-un suport de curs in format tiparit, insotit de un CD si un DVD care contin dialoguri audio, respectiv video, pentru invatarea rapida a limbii engleze.
 
Colectia “English Today” apare in fiecare luni, incepand din 11 octombrie si pana pe 21 martie 2011. In fiecare zi de luni, cititorii vor primi odata cu Saptamana Financiara pachetul de curs care include manual, CD si DVD, la un pret special de numai 14,99 lei.