Din 29 noiembrie, gasiti alaturi de Saptamana Financiara cel de-al optulea volum al cursului multimedia de invatare a limbii engleze, English Today. Dupa sapte saptamani de la lansarea concursului English Today, numarul concurentilor a ajuns la 5035 persoane, dintre care 1447 au intrat in competitie doar in ultimele sapte zile. Doar noua concurenti au reusit sa acumuleze punctajul maxim la toate testele, cu toate ca numarul total al testelor grila rezolvate cu „cu nota 10” s-a dublat, ajungand la 6132.
 
Testul numarul 6 s-a dovedit a fi cel mai usor de solutionat, timpul mediu de rezolvare fiind de 4 minute, 55 secunde. Testul nr. 2 a pus insa la grea incercare cunostintele studentilor, care l-au rezolvat intr-un timp mediu de o ora, 35 minute, 31 secunde. Acesta este si singurul testul la care s-au inregistrat rezultate de zero puncte. In cazul testelor de nota 10, timpul mediul de rezolvare este de 44 minute si 2 secunde.
 
Cea mai „productiva” zi pentru concurenti a fost 18 octombrie, cand numarul testelor rezolvate a ajuns la 989. Cele mai multe raspunsuri corecte (3531) sunt la testul 1, la intrebarea: Brad Pitt is ... an actor /an actress.
 
Numarul studentilor care se lupta pentru premiile finale s-a dublat, ajungand la 1008 persoane. Oricine poate intra in competitia English Today, cu conditia sa completeze toate cele 22 de teste, indiferent de nota obtinuta. Accesati www.sfin.ro, inscrieti-va la concurs cu codul de pe DVD si aveti sansa de a pleca impreuna cu un prieten la Londra sau de a da gratuit examenul Cambridge sau IELTS de la British Council.
 
Pentru cei care au ratat primele volume ale cursului English Today, solutia este achizitionarea abonamentului special English Today, adica un pachet de 22 de volume. La pretul promotional de 300 de lei primesti gratuit acasa toate volumele. Amanunte pe http://www.sfin.ro/site/72/abonamente_speciale_english_today.htm.
 
ENGLISH TODAY va propune sa invatati rapid limba engleza intr-o maniera moderna si interactiva. Pachetul multimedia oferit de Saptamana Financiara este compus dintr-un suport de curs in format tiparit, insotit de un CD si un DVD care contin dialoguri audio, respectiv video, pentru invatarea rapida a limbii engleze.
 
Colectia “English Today” apare in fiecare luni, incepand din 11 octombrie si pana pe 21 martie 2011. In fiecare zi de luni, cititorii vor primi odata cu Saptamana Financiara pachetul de curs care include manual, CD si DVD, la un pret special de numai 14,99 lei.