EUROINS a lansat pachete de asigurari auto destinat clientilor companiei, prin care polita CASCO poate deveni un act aditional al politei RCA.

“Pentru rezultate bune intr-o piata care inca se confrunta cu efectele crizei economice, orice companie de asigurari trebuie sa isi ajusteze oferta pentru a veni in intampinarea noilor cerinte ale clientilor. Acesta este contextul in care noi am regandit polita CASCO si o putem oferi acum si ca act aditional la polita RCA. Produsul devine astfel mai flexibil, putandu-se contura mai multe pachete de riscuri asigurate, in functie de nevoile fiecarui tip de client”, a explicat Alin Iulius Bucsa, director general al Euroins Romania.

In functie de nevoile sale, in completarea RCA, clientul poate opta pentru: CASCO Basic - acopera riscuri precum incendiul, trasnetul, explozia, caderea aparatelor de zbor si boom sonic, fenomenele atmosferice si catastrofele naturale; CASCO Standard - CASCO Basic + urmatoarele riscuri: ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule, animale sau orice corpuri mobile sau imobile aflate in afara vehiculului, zgarieri, caderi ale vehiculului, caderi de corpuri pe vehicul, derapari sau rasturnari exceptand pagubele produse exclusiv suprafetelor vitrate, precum si pagube produse de actiunea animalelor; CASCO Premium - CASCO Standard + urmatoarele riscuri: furt, vandalism si pagube produse exclusiv suprafetelor vitrate. Oricarui pachet i se poate atasa clauza de asistenta rutiera.

Asigurarea este valabila pe teritoriul statelor ale caror initiale sunt nebarate pe documentul CARTE VERDE al politei RCA, cu exceptia Belarus, Israel, Iran, Maroc, Tunisia si Ucraina.