Serviciul de Evaluare Financiara lansat de RBS Romania calculeaza suma maxima pentru care clientul poate deveni eligibil, in eventualitatea solicitarii de catre acesta a unui credit ipotecar pentru investitii imobiliare si sub conditia ca banca sa aprobe acordarea creditului.

Astfel, apeland la acest serviciu, clientii vor sti ce valoare trebuie sa aiba imobilul adus drept garantie, care sunt optiunile pe care le au la dispozitie, precum si daca este nevoie de veniturile unui codebitor pentru obtinerea creditului.

Serviciul de Evaluare Financiara este disponibil pentru clientii interesati de Creditul ipotecar Partener pentru Casa Ta.

In plus, banca garanteaza clientilor ca suma comunicata in baza acestui serviciu va fi valabila pentru 30 de zile lucratoare, sub conditia ca documentele justificative si criteriile care au stat la baza calcularii acesteia sa nu se fi modificat.

Potrivit reprezentantilor bancii, comparativ cu alte metode de evaluare disponibile, acest serviciu ia in considerare toate documentele de venit ale clientului, pentru a obtine un rezultat cat mai exact.

Evaluarea permite clientilor sa stie exact ce tip de imobil sa caute si cat vor plati pentru acesta.

Serviciul de evaluare financiara pentru clientii interesati de Creditul Partener pentru Casa Ta este disponibil gratuit in toate sucursalele RBS Romania. Serviciul nu este disponibil pentru clientii interesati de obtinerea unui credit de nevoi personale cu ipoteca.