Romanii care solicita, de la Banca Comerciala Carpatica, un credit de refinantare OneSmart cu ipoteca imobiliara sau un credit Casa9, in perioada 20 august 2012 – 28 septembrie 2012, vor scapa de cheltuielile cu asigurarea pentru primul an si evaluarea imobilului adus ca si garantie, inclusiv taxele si impozitele aferente.

“Procesul este foarte simplu. Clientul nu trebuie decat sa prezinte polita de asigurare insotita de dovada platii asigurarii precum si raportul de evaluare, iar in termen de maxim 5 zile de la acordarea creditului, contravaloarea acestor taxe este virata in contul lui. Venim astfel in sprijinul clientilor, scutindu-i de plata acestor taxe, oferindu-le posibilitatea de a-si canaliza toate resursele financiare spre obiectivul vizat”, afirma Razvan Vlasceanu, director Directia Marketing, Dezvoltare si Monitorizare Produse Persoane Fizice, in cadrul Carpatica.

OneSmart este un credit de refinantare destinat persoanelor fizice care realizeaza venituri eligibile, fara niciun comision si cu o dobanda atractiva.
Creditul Casa9 este un produs destinat achizitiei de imobile (inclusiv terenuri aflate in intravilan si in circuitul civil), construirii, reabilitarii sau extinderii imobilelor, finalizarea constructiilor aflate in anumite stadii de executie. Este un credit fara comisioane si cu o dobanda avantajoasa.