Privirea fixa si austera a devenit marca de fabrica a Victoriei Beckham. In paginile revistei americane Glamour, fosta componenta a trupei Spice Girl dezvaluie o parte din misterul care parca o inconjoara.


Ultimul care a vazut-o pe Victoria Beckham zambind a fost ... un delfin. Recent, Posh si-a publicat o fotografie din timpul unei vizite la un parc acvatic. Ea, zambind, alaturi de un delfin. O imagine absolut inedita, avand in vedere ca de ani, Victoria Beckham arboreaza in permanenta, indiferent de imprejurari, aceeasi mina severa si distanta.

„Copil fiind, radeam tot timpul cand eram in fata unui aparat de fotografiat”, isi aminteste Victoria. „Cred ca mi-am pierdut obiceiul de a zambi in momentul in care am intrat in lumea modei. Moda mi-a furat zambetul!”, crede Posh.

Fosta Spice Gils recunoaste, totodata, ca noua ei infatisare, chipul pe care-l afiseaza in public ii asigura protectie. „Da, mi-am creat acest personaj pentru a ma apara. Nu pot spune ca nu sunt eu, ci mai degraba ca nu sunt eu in totalitate. Si nu o data mi se intampla sa ma infurii cand ma vad in aceste fotografii”, spus Victoria Beckham.

De-a lungul carierei sale, Victoria a adoptat numeroase look-uri, reusind mereu sa capteze atentia publicului. Manechin, apoi cantareata de succes, ea s-a lansat in urma cu cativa ani in zbuciumata si fascinanta lume a modei. Ignorand rautatile unora si altora, care au vazut in noua pasiune a lui Posh mai degraba un moft decat ceva serios, Victoria a perseverat pana la a se impune ca o creatoarea tot mai cautata de marile staruri.