Rasfoieste online volumul al II-lea!

Vineri, 25 septembrie, Financiarul apare insotit de al doilea volum al colectiei Marea enciclopedie a statelor lumii “Europa Centrala Si De Est”, unde puteti descoperi informatii interesante si practice despre: Germania, Austria, Elvetia, Liechtenstein, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Belarus, Ucraina, Moldova, Bulgaria si Romania.  
 
Europa Centrala si de Est, cel de-al doilea volum al enciclopediei, ofera cititorilor posibilitatea de a descoperi farmecul, istoria, geografia, politica si economia tuturor celor 13 tari prezentate, dar contine si informatii esentiale legate de turism: cazare, transport, cele mai atractive obiective turistice cat si elemente specifice fiecarei tari.
 
Stiati ca:
 
  • Cele 23 de cantoane care fac parte din Elvetia au propria constitutie, propriul guvern si sistem juridic?
  • Numarul companiilor inregistrate in Liechtenstein este de doua ori si jumatate mai mare decat numarul locuitorilor.
  • Berlinul este una dintre cele mai verzi metropole ale lumii, cu peste 400.000 arbori de–a lungul bulevardelor.
  • In Alpii Austrieci exista circa 50 000 km de drumuri si poteci foarte bine marcate, pe care se pot realiza drumetii
  • Praga sau “Orasul cu 100 de turnuri” atrage anual cam 12 milioane de vizitatori straini
  • Slovacia este renumita pentru fauna impresionanta - ursi bruni, linxi, berze negre, acvile tipatoare mici, dropii, pisici salbatice, nurci, marmote de Tatra, mufloni si acvile aurii.
  • Belarusii isi denumesc patria “tara celor o mie de ochi, datorita multimii de lacuri ce acopera regiunea.
 
Colectia “Marea enciclopedie a statelor lumii” este o lucrare de referinta pentru orice biblioteca, un documentar de exceptie, un atlas geografic dar si un extraordinar ghid turistic, indispensabil tuturor celor pasionati de calatorii. Colectia, care cuprinde 10 volume, prezinta informatii esentiale despre fiecare tara de pe mapamond: populatie si locuitori, aspectele culturale definitorii, istoria statului, obiceiurile si traditiile locuitorilor, politica, economie sau stil de viata. Lucrarea este prezentata intr-un stil accesibil, iar textul este insotit de numeroase ilustratii color, foarte diverse si sugestive.
 
Pachetul ziar + volumul 2 al “Marii Enciclopedii a Statelor Lumii – “Europa Centrala si de Est” costa 15 lei si se distribuie impreuna cu editia din 25 septembrie a Financiarului.
 
Succesiunea volumelor este urmatoarea:
Vol. 1 - Europa de Nord si de Vest 

Vol. 2 - Europa Centrala si de Est > din 25 septembrie

Vol. 3 - Europa de Sud-Est si Sud-Vest

Vol. 4 - Asia de Sud, Est si Sud-Est 

Vol. 5 - Asia Centrala si Orientul Mijlociu

Vol. 6 - America de Sud si de Nord

Vol. 7 – America Centrala si Indiile de Vest

Vol. 8 - Africa de Nord si de Vest

Vol. 9 - Africa Centrala si de Sud

Vol. 10 - Australia, Oceania, Antarctica
 
Marea enciclopedie a statelor lumii este cea mai noua colectie editoriala lansata de Financiarul, dupa Marea enciclopedie a cunoasterii, Marea istorie ilustrata a lumii si Descopera Lumea (2008). Pe langa acestea Financiarul a oferit cititorilor sai deopotriva literatura de business si de intelegere a relatiilor politico-economice internationale: “Gandeste ca un campion” si “Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat”, “Putin si noua Rusie”. Lor li se adauga colectia de articole Harvard Business Review si Ghiduri Turistice Vizuale. Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a Intact Media Group.

Cititorii care nu au reusit sa achizitioneze toate volumele colectiei Statele Lumii, pot comanda volumele lipsa la numarul de telefon 021/311.05.06 sau pe mail, la adresa comenzi(at)financiarul(punct)com

OFERTA SECIALA: COMANDA cele 10 volume ale colectiei Statele Lumii si PRIMESTI GRATUIT UN ABONAMENT sziar + cartet pe 6 luni, in perioada Ianuarie - Iunie 2010! SUNA-NE la numarul 021/311.05.06!