Datorita succesului de care s-a bucurat colectia Marea enciclopedie a statelor lumii, Financiarul a decis ca tirajul sa fie dublat de la volumul 3 si sa retipareasca primele doua volume care vor aparea astfel:

Marti, 6 octombrie, Financiarul va ofera volumul 1 - Europa de Nord si Vest, o radiografie integrala cu informatii detaliate si cuprinzatoare despre: Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Estonia, Letonia, Lituania, Islanda, Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Belgia si Luxemburg.
 
Marti, 13 octombrie, Financiarul continua retiparirea cu volumul 2 - Europa Centrala si de Nord, unde puteti descoperi informatii interesante si practice despre: Germania, Austria, Elvetia, Liechtenstein, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Belarus, Ucraina, Moldova, Bulgaria si Romania. 

In cazul in care nu ati gasit volumele la chioscurile de ziare, puteti achizitiona primele patru volume astfel:

Vineri, 2 octombrie - aparitie volumul 3, tiraj dublu: Europa de Sud-Est si Sud-Vest

Marti, 6 octombrie - aparitie volumul 1, retiparire: Europa de Nord si de Vest

Vineri, 9 octombrie - aparitie volumul 4, tiraj dublu: Asia de Sud, Est si Sud-Est 

Marti, 13 octombrie - aparitie volumul 2, retiparire: Europa Centrala si de Est

Iar joi, 8 octombrie, va asteapta un nou DVD pentru relaxare in weekend: MALENA
 
Pentru orice problema legata de distributia ziarului ne puteti contacta la:

TELEFON: 021-311.05.06

E-MAIL: comenzi (la) financiarul.com

Cititorii care nu au reusit sa achizitioneze toate volumele colectiei Statele Lumii, pot comanda volumele lipsa la numarul de telefon 021/311.05.06 sau pe mail, la adresa comenzi(at)financiarul(punct)com

OFERTA SECIALA: COMANDA cele 10 volume ale colectiei Statele Lumii si PRIMESTI GRATUIT UN ABONAMENT sziar + cartet pe 6 luni, in perioada Ianuarie - Iunie 2010! SUNA-NE la numarul 021/311.05.06!