Scandalul note mari contra unor sume de bani de la Universitatea Bioterra ia proportii.Prodecanul universitatii private Bioterra din Bucuresti este cercetat pentru fapte de coruptie si fals, iar politistii au efectuat joi perchezitii la domiciliul acestuia din zona Dragasani din judetul Vâlcea.

Prodecanul este acuzat ca împreuna cu decanul ar fi acordat note mari la examenul de licenta în schimbul unor sume de bani primite de la studenti.
Joi dimineata, ofiteri de politie din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române, împreuna cu cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Vâlcea si DGPMB, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lânga Tribunalul Vâlcea, au efectuat 22 de perchezitii în municipiul Bucuresti, si în jude]ele Ilfov, Vâlcea si Olt. În cauza se efectueaza cercetari fata de mai multe cadre didactice si salariati ai unei institutii de învaramânt superior din municipiul Bucuresti, pentru fapte de coruptie si fals. Aproximativ 40 de persoane vor fi conduse la audieri urmând ca, în functie de rezultatul acestora, sa se dispuna masuri legale.