Fiul lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel, încarcerat în Penitenciarul argeşean Colibaşi, după ce a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru complicitate la tâlhărie, a încercat să se sinucidă, însă a fost surprins de personalul închisorii, în prezent starea lui fiind stabilă.

Potrivit reprezentanţilor închisorii, tentativa de suicid a avut loc în celula în care este închis, însă el a fost surprins de către persoanlul închisoarii în timp ce comitea acest gest, ulterior Laurenţiu Anghel primind îngrijiri medicale, scrie Mediafax.

"În 27 iulie, în jurul orelor 22.50, persoana privată de libertate A.L, condamnată la nouă ani de închsiaore pentru complicitate la tâlhărie, a fost surprinsă de către personalul aflat în serviciu în timp ce încerca să se sinucidă în camera de deţinere. Au fost luate măsuri prompte de acordare a asistenţei medicale persoanei în cauză, în momentul de faţă aceasta fiind în afara oricărui pericol. În perioada următoare, va fi monitorizată starea de sănătate şi se va acorda asistenţă psihologică persoanei condamnate", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, subcomisarul Raluca Dinişor.

Conform sursei citate, Laurenţiu Ancghel nu a necesitat internarea în spital, starea sa de sănătate nefiind gravă.

În data de 9 august 2011, fiul lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel, în vârstă de 23 de ani, şi ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru de complicitate la tâlhărie, iar un minor de 17 ani, tot din Slatina, a fost reţinut pentru tâlhărie după ce a atacat o femeie în Piteşti, căreia i-a furat un lănţişor din aur.

Poliţiştii rutieri au blocat în trafic, în localitatea argeşeană Albota, autoturismul în care se aflau Laurenţiu Anghel, de 23 ani, şi Marius Constantin, de 22 de ani, ambii din oraşul Drăgăneşti, precum şi doi minori, unul de 15 ani, celălalt în vârstă de 17 ani, ambii din Slatina.

Minorul de 17 ani din Slatina a fost acuzat de tâlhărie, iar ceilalţi trei, între care şi fiul lui Bercea Mondial, pentru complicitate la tâlhărie.

Ulterior, Laurenţiu Anghel a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare sub acuzaţia de complicitate la tălhărie şi execută pedeapsa în Penitenciarul Colibaşi din oraşul argeşean Mioveni.