Mitt Romney a efectuat marţi o vizită la un sediu de campanie din statul-cheie Ohio (nord), pentru a mulţumi voluntarilor .


"Sunt foarte optimist, nu doar în privinţa rezultatului alegerilor, ci şi pentru viitorul Americii", a declarat Romney în faţa susţinătorilor săi, la un sediu de campanie situat într-un centru comercial în apropiere de Cleveland, oraş în care a mai participat duminică la o reuniune electorală.

"Totul este pe cale să concretizeze astăzi", le-a spus el unor salariaţi şi unor voluntari, dintre care unii sunau pentru a încuraja alegătorii să meargă să voteze. "Sunt însufleţit de spiritul oamenilor din întreaga ţară, de entuziasm, susţinere, energie. Este cu adevărat incredibil", a adăugat el.

Însoţit de fiul său Tagg şi de partenerul său de cursă Paul Ryan, cu care s-a întâlnit pe aeroport anterior, el a dat asigurări că se află "pe punctul de a schimba America, pentru a-i ajuta pe oameni într-un fel în care nu şi-au imaginat că pot fi ajutaţi, cu locuri de muncă bune şi salarii net mai mari".

"Abia aştept ziua de mâine, pentru că mâine ne vom începe lucrul", a subliniat Romney. Ulterior, cei doi s-au oprit puţin la un restaurant fast-food, Wendy's, unde au comandat hamburgheri.