Conform datelor oficiale publicate pe site-ul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (www.csspp.ro) in luna martie, Fondul de Pensii Administrat Privat BCR (Pilon II) a inregistrat peste 400.000 participanti. Cei mai multi dintre noii angajati intrati in sistemul de pensii private au ales Fondul de Pensii Administrat Privat BCR in anul 2011.

„In continuare, un mare procent din persoanele eligibile sunt repartizate aleatoriu catre un fond din piata. Siguranta financiara a clientilor pe termen lung este preocuparea noastra principala, iar pensia administrata privat Pilon II este esentiala pentru o batranete cat mai linitita. De aceea, ii sfatuim pe cei aflati la primul job sa aleaga cine le va administra banii, evitand astfel repartizarea aleatorie”, a declarat Simona Ditescu, CEO BCR PENSII.

BCR PENSII activeaza atat pe piata pensiilor obligatorii prin administrarea Fondului de Pensii Administrat Privat BCR (Pilon II), cat i pe piata pensiilor private facultative prin administrarea Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS (Pilon III).

Pentru a semna un act de aderare la Fondul de Pensii Administrat Privat BCR persoanele eligibile trebuie sa mearga in oricare unitate BCR cu actul de identitate.