Specialistul italian Fabio Capello a convenit acordul preliminar cu Federatia rusa de fotbal. Contractul, a carui semnare este prevazuta pentru miercuri sau joi, va functiona dupa schema „2+2”, afirma presa rusa.Renumitul antrenor a reusit sa obtina conditii la fel de bune ca predecesorul sau din fruntea echipei nationale a Rusiei, Dick Advokat. Luand in considerare inclusiv bonusurile acordate pentru rezolvarea anumitor sarcini si pentru succesele realizate, Capello ar putea primi pe an aproape 10 milioane de euro.

Aceeasi suma este vehiculata si de presa britanica, foarte atenta la evolutia fostului tehnician al echipei Angliei. Ziarele de dincolo de Canalul Manecii afirma, de asemenea, ca italianul va fi ajutat „la pupitru” de Andrei Talalaev, cu experienta de jucator in Italia si de antrenor in Rusia.

Pana acum s-a afirmat ca Fabio Capello a fost de acord cu un salariu de 5 milioane de euro, mai mic decat cel al lui Advokat, cifrat la 7 milioane. Oricum, nici una din informatii nu a fost confirmata oficial, dar surse apropiate tratativelor afirma ca, intr-un final, italianul a ridicat o serie de pretentii financiare.