Nu v-ati intrebat niciodata de ce patronii din fotbal nu renunta la cluburi desi toata ziua se plang ca pierd bani? Banuiesc ca da. Stiti si raspunsul: mint, se fac bani frumosi in Liga 1. Nu spun cum, nu e cazul aici. Oricum stiti si asta prea bine.

Altceva vreau sa comentez. L-am auzit pe George Copos spunand ca ar fi bine ca angajatii clubului sa aduca un preot la Arena Nationala pentru a sfinti gazonul. Chipurile, stadionul are ceva. Sa ne fi facut francezii vudu la iarba? Sau poate, orbita de invidie, Elena Udrea i-a facut farmece (rele) primarului Oprescu si uite asa a fost data peste cap tabela de marcaj?

Bine, cazul domnului Copos, cel deocheat de duhurile rele, e unul fericit - are ce sa sfinteasca. Stelistii unde sa dea cu agheasma? La Haifa, Tel Aviv, Constanta, Bucuresti, Buzau sau Cluj?

Totusi, ma intreb de ce patronilor din fotbal le vin tot felul de idei ciudate, dar niciodata una de genul „ce ar fi ca de acum inainte sa angajez fotbalisti la echipa?”. Se poate merge si mai departe, de exemplu „ce ar fi ca fotbalistii mei sa fie si inteligenti?” ori „daca pacalesc fotbalul pe plan local, ma fac de ras in Europa”.

Cred ca ar fi timpul sa nu le mai dam spatiu de exprimare celor din fotbalul romanesc, in ziare sau la tv. Pur si simplu ne insulta neuronii (aia care ne-au mai ramas), DEX-ul si bunul simt. Nu in ultimul rand, a devenit o afacere proasta sa-i privim. Pierdem si timp, si bani.

P.S. Il rog pe George Copos, daca tot are agheasma la club, sa o arunce pe zidurile Palatului Victoria. Acolo chiar cred ca e ceva Necurat la mijloc.