Garanti Bank si BNP Paribas Cardif lanseaza un nou serviciu financiar adresat clientilor Bonus Card, denumit „Planul de Protectie a Rambursarilor”, oferit sub forma unui produs de asigurare.

Persoanele care vor opta pentru acest produs vor beneficia de protectie financiara in urmatoarele situatii: pierderea involuntara a locului de munca, incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, si deces.

In situatia pierderii involuntare a locului de munca sau a unei incapacitati temporare de munca, sumele datorate lunar de catre detinatorii de carduri Bonus Card vor fi platite bancii de asigurator, pentru o perioada de pana la maximum 18 luni.

In cazul producerii unei invaliditati totale si permanente sau in cazul decesului, banca va anula intreaga suma datorata de catre clienti, aceasta fiind achitata de asigurator in baza politei de asigurare.

„Produsul pe care il lansam astazi le asigura clientilor un sprijin financiar in cazul producerii unor evenimente neprevazute, precum somajul sau pierderea capacitatii de munca, sumele datorate bancii fiind achitate de  asigurator. Data fiind situatia economica actuala, dorim sa oferim clientilor nostri un plus de siguranta, astfel incat sa se poata bucura de toate beneficiile Bonus Card”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

Cardurile eligibile sunt Bonus Card Standard, Bonus Card Gold, WWF Bonus Card, Bonus Card cu oglinda i Baneasa Bonus Card.

Aderarea la „Planul de Protectie a Rambursarilor” se face in momentul semnarii de catre client a documentului prin care solicita cardul de credit, iar clientii Bonus Card existenti pot solicita acest produs in orice agenie a bancii.