Grupul Librarium inchiriaza o suprafata de 450 mp in incinta ansamblului urbanistic PALAS Iasi pentru deschiderea unei noi librarii-concept, parteneriat intermediat de CBRE Romania.


Aceasta este cea de-a doua tranzactie sub antetul CBRE pentru Grupul Librarium, prima fiind inchirierea Casei Petrascu din Bucuresti, in 2011. Centrul multifunctional PALAS Iasi va fi inaugurat in aprilie 2012.

„Librarium vrea sa faca figura distincta pe piata de carte romaneasca prin accentuarea ideii de deschidere catre public, receptivitate si adaptare continua la nevoile si dorintele lui. Pe langa servicii ireprosabile, la Librarium exista permanent grija ca fiecare sa gaseasca atmosfera, produsele si oferta de care are nevoie (prin aplicarea unor mici chestionare pe anumite teme, prin existenta unor spatii speciale de exprimare, recomandari, critici, impresii, sugestii). Magazinul din lantul Librarium se poate autodefini si ca o librarie de societate, dezvoltand proiecte mici, dar eficiente, cu implicarea autoritatilor locale si a publicului”, a afirmat Cornel Nicolae Moisoiu, Directorul de dezvoltare al One Distribution Company, companie ce patroneaza Librarium.

In Iasi, Librarium mai detine o librarie-concept, Avant-Garde, situata pe strada Lapusneanu. Astfel, orasul Iasi, cel mai mare centru universitar din nord-estul Romaniei care gazduieste peste 80.000 de studenti anual, este o destinatie perfecta pentru extinderea conceptului Librarium.