Producatorul de mobila Rus Savitar deschide vineri primele trei magazine Casa Rusu in regim de franciza, in orasele Targu Jiu, Slatina si Ramnicu Valcea, a anuntat compania.


Magazinele sub franciza Casa Rusu vor avea o suprafata de 500 de metri patrati si vor comercializa toata gama de produse si vor beneficia de sustinerea Rus Savitar in termeni de marketing, know-how si logistica, se mai arata in comunicat.

,,Vom continua investitiile pentru a acoperi cat mai bine principalele orase din tara. Sistemul de franciza ne permite astfel sa aducem produse de calitate la preturi competitive chiar si in orasele unde nu eram prezenti pana acum", a declarat Cristian Rusu, director general Casa Rusu.

In prezent, Rus Savitar deruleaza o investitie de 5 milioane de euro in dezvoltarea capacitatii de productie pentru mobilierul tapitat. Potrivit companiei, in urma acestei investitii vor fi create in jur de 400 de noi locuri de munca, iar productia va fi de 10.000 de unitati de mobilier tapitat pe luna.

Rus Savitar si-a inceput activitatea in anul 1994 ca retailer de mobila, dar a devenit unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL din Romania. Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de peste 25,5 mil. euro. Casa Rusu este divizia de retail a companiei si detine magazine in Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti.