In acest an, CEC Bank aniverseaza patru ani de la reinventarea institutiei. Data de 6 mai 2008 a marcat un nou inceput, iar reprezentan]ii b`ncii spun c` in aceasta perioad` a inregistrat rezultatele semnificative.

Astfel institu]ia a reamenajat peste 70% dintre sedii si a inaugurat reteaua birourilor de Fonduri Europene in toate judetele tarii. |n cei patru ani de la rebranding, banca a urcat cinci locuri in topul bancilor din Romania, in functie de totalul activelor, plas^ndu-se la sfarsitul anului 2011 pe pozi]ia a patra, fata de locul 9 in 2007.

In data de 6 mai 2008, institu]ia s-a redenumit CEC Bank, cu intentia de imbina, prin noua denumire, traditia si aspiratiile. Culorile b`ncii sugereaza renasterea institutiei asa cum verdele simbolizeaza renasterea naturii in fiecare primavara, iar frunza de stejar din sigla, plasata pe un scut, continuitate si traditie, autenticitate si putere, dar si siguranta si protectie.

“Pe parcursul celor patru ani, am demonstrat ca putem fi o banca moderna si competitiva, ce a reusit sa impleteasca cu succes traditia dobandita in cei 148 de ani de activitate cu cerintele si exigentele contextului economic actual. Locul patru in topul bancilor în funcţie de active, obtinut la finalul anului trecut, certifica acest lucru”, a declarat domnul Radu Ghetea, presedintele CEC Bank.