Incepand cu 1 septembrie, Adriana Pava preia functia de Redactor Sef al Departamentului Stiri Antena 1, iar Marius Huc este noul Redactor Sef Antena 3. Producator General Stiri Antena 1 si Antena 3 este de la aceeasi data Octavian Basoc.
“Aceste schimbari survin ca parte a strategiei INTACT Media Group pe termen lung, strategie care vizeaza consolidarea, dezvoltarea si cresterea brandurilor sale. Procesul a inceput in mod natural cu numirea lui Alin Romascan la 15 iunie in functia de Head of News. Cred cu tarie ca in acest moment avem o echipa de stiri foarte putrenica si, atat eu cat si Alin Romasca, suntem hotarati sa consolidam aceasta echipa pe termen lung”, a declarat Mihai Gadea, Director General Antena 3.

Adriana Pava lucreaza de 12 ani in trustul Intact si a crescut treptat profesional pana la functia de Redactor Sef Adjunct Observator 19.
Marius Huc activeaza de 17 ani in mass media romaneasca, ocupand functii cheie in departamentele de stiri ale principalelor televiziuni din Romania.

Octavian Basoc are o experienta de 19 ani in televiziune si a lucrat numai in departamentele de stiri ocupand functii ca Producator General la TVR si Producator General si Director de productie la Antena 3.

Intact Media Group reprezinta cea mai importanta platforma media din Romania. Trustul ofera publicului larg si comunitatii B2B continut de calitate, cu relevanta locala, creat si dezvoltat de o echipa de profesionisti. Fondat in 1991, Intact Media Group a construit un portfoliu puternic de marci in televiziune, presa scrisa, radio, online si productie.