Serviciul de internet banking al Bancii Feroviara, BCFonline, este gratuit atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, a anuntat astazi institutia de credit.

Totodata, banca ofera reduceri substantiale, de pana la 50% fata de standard, pentru comisioanele la operatiuni in lei si valuta, iar depozitele initiate prin BCFonline beneficiaza de o bonificatie suplimentara de 0,25% la dobanda standard.

Serviciul poate fi contractat de orice client, persoana fizica majora sau persoana juridica, la deschiderea unui cont curent la Banca Comerciala Feroviara. Prin intermediul BCFonline, utilizatorii au posibilitatea de a-si verifica si gestiona in orice moment al zilei toate produsele si serviciile bancare de care beneficiaza. Serviciul permite efectuarea unei game complete de operatiuni bancare: transferuri intra si interbancare in RON si valuta, plata ratelor de credit, schimburi valutare, constituire si lichidare de depozite etc.

Banca Comerciala Feroviara a fost infiintata in luna august a anului 2009, cu capital 100% privat romanesc, si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.

In primii doi ani de functionare, accentul a fost pus pe dezvoltarea retelei de distributie, asigurarea unei game complete de produse si servicii si implementarea cadrului operational si procedural. Din 2012, banca se va concentreaza pe dezvoltarea comerciala si cresterea portofoliului de clienti.

In acest moment, institutia de credit are 18 unitati in 11 orase.

Conducerea estimeaza ca banca va ajunge la breakeven la finalul acestui an, dupa numai trei ani de functionare intr-un context economic dificil, fiind create premisele pentru obtinerea de profit in anii urmatori. De asemenea, este vizata si extinderea retelei teritoriale astfel incat sa fie acoperite toate zonele importante ale tarii.