Cel de-al patrulea spital privat al Grupului Medicover, deschis la Bucuresti a inregistrat in prima luna de activitate venituri de 100.000 de euro, iar pana la finele anului , reprezentantii grupului estimeaza ca acestea vor atinge cota de 4 milioane de euro.
Deschis operational pe 26 ianuarie 2012, Spitalul Medicover a oferit, intr-o luna de activitate, servicii medicale unui numar de 1.500 pacienti
 a realizat 100 de intern
ari, cele mai solicitate fiind cele de chirurgie, maternitate si pediatrie.
“Spitalul Medicover este un proiect finalizat in aproximativ 2 ani, in urma unei investitii totale de 20 milioane euro in constructie si echipamente. In doar o luna de activitate am avut venituri de 100.000 euro. In acest context estimam ca la finalul anului 2012 sa inregistram un venit de 4 milioane euro”, a declarat Catalina Balan, Director General Medicover Romania.
 “Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din Romania, acesta oferind servicii medicale complexe, pentru intreaga familie, prin metode avansate de diagnostic si tratament, cu echipamente de ultima generatie si peste 100 de medici specialisti din reteaua Medicover si colaboratori externi" a explicat Dr. Bogdan Pana, Director Executiv, Spital si Clinici Medicover.
Cu o capacitate de 122 paturi, extins pe o suprafata de peste 7000 m2 ,desfasurata pe 7 niveluri in intregime functionale si integrate operational, Spitalul Medicover pune la dispozitia pacientilor o paleta larga de servicii medicale.
Parteneriat cu prima banca de celule stem CBC
 
Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private si Cord Blood Center , prima banca de celule stem din Romania, anunta semnarea unui parteneriat strategic, intrat in vigoare incepand cu anul 2012.
 
Scopul acestei colaborari este acela de a oferi clientilor o gama cat mai diversificata de servicii la standarde europene de calitate. Astfel, vor putea fi accesate mai multe servicii medicale la tarife speciale oferite clientilor celor doua companii.
 
Semnarea acestui parteneriat reprezinta inca un pas pe care Cord Blood Center il face in directia indeplinirii misiunii pe care si-a asumat- o in urma cu 5 ani, aceea de a oferi cat mai multor viitori parinti din Romania sansa de a asigura sanatatea copiilor lor. Sunt convins ca in acest mod, clientii nostri, pentru care ne dorim ce este mai bun, vor beneficia de un sprijin in plus in directia accesarii unor servicii medicale de calitate iar Medicover este clinica cea mai in masura sa le ofere, in acest moment” Tudor Panu, Director General Cord Blood Center.
 
Prin parteneriatului nostru cu Cord Blood Center, oferim viitorilor parinti servicii complete de prelevare, procesare, transport si depozitare pentru celulele stem, care vin in completarea serviciilor noastre pentru nou-nascutia declarat Dr. Bogdan Pana, Director Executiv Spital si Clinici Medicover.