Operatorul de telefonie mobilă Orange România va aduce, în următoarele săptămâni, iPad mini şi a patra generaţie de iPad în România, noile modele fiind disponibile împreună cu mai multe abonamente atractive pentru Internet mobil care vor permite clienţilor să se conecteze la reţeaua de date mobile H+, cu viteze de până la 43,2 Mbps, a anunţat operatorul.


Potrivit sursei citate, iPad mini, cu un design iPad complet nou, este cu 23% mai subţire şi cu 53% mai uşor decât a treia generaţie de iPad. De asemenea, este echipat cu un ecran spectaculos de 7,9 inci, un procesor A5 dual-core creat de Apple, oferă o performanţă wireless ultra-rapidă şi are o baterie fiabilă, cu o durată de viaţă de 10 ore.

A patra generaţie de iPad are un ecran Retina de 9,7 inci, un procesor A6X special creat de Apple cu o performanţă remarcabilă, o nouă cameră FaceTime HD şi performanţe Wi-Fi îmbunătăţite. Atât iPad mini cât şi generaţia a patra de iPad au iOS 6, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, cu peste 200 de caracteristici noi.

Orange România avea la 31 martie 2012 un număr de 10.087.025 clienţi, iar venitul mediu anual pe utilizator (ARPU) a fost de 82 de euro. Orange este lider de piaţă în România şi face parte din grupul Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 217,3 de milioane de clienţi pe cinci continente.

Compania Apple a lansat marţi seara în SUA 'iPad Mini' de 20 de centimetri, la preţul de 329 de dolari. În cadrul aceluiaşi eveniment, Apple a lansat şi a patra generatie de iPad. Până în prezent, Apple a vândut 84 de milioane de iPad-uri, iar ultimul model, iPad 3, de 25 de centimetri, avea un preţ de pornire de 499 de dolari.


Citeste si

www.incomemagazine.ro/articol_86143/ipad-mini-o-tableta-pentru-copii-si-femei.html