Una dintre cele mai extravagante cantarete din lume, Lady Gaga, va fi construit un adevarat palat in Grecia, pe insula Creta, acolo unde s-a nascul hitul „This Way”.


Vedeta americana a cumparat terenul pentru viitoarea ei resedinte inca de anul trecut. Acum, dupa ce toate detaliile proiectului au fost puse de acord cu arhitecti si constructii, au inceput lucrarile propriu-zise.

Potrivit informatiilor aparute in presa, Lady Gaga va dispune, in insula Creta, de o vila luxoasa asemanatoare unui palat si o biserica personala. In plus, proiecte prevede amenajarea unui teren de tenis si a doua piscine.

Intreg complexul se va afla intr-o zona izolata. Locuitorii de aici afirma ca imobilul are o forma absolut neobisnuita, stranie chiar. Cand lucrarile se vor incheia, locuintei Lady Gaga va putea fi admirata numai pe de mare si numai din larg.

Publicatia Daily Star scrie ca pentru acest capriciu, vedeta va cheltui 12 milioane de euro. Sunt insa voci care afirma ca factura finala va fi mult mai mare ca valoare. Oricum, isi poate permite sa acopere toate costurile, Lady Gaga figurand pe lista celor mai bine platite vedete care nu au implinit inca 30 de ani.