Lerida International, cel mai mare importator autohton de vinuri, a anuntat lansarea pe piata interna a vinurilor produse de Bodega Iniesta, compania celebrului fotbalist de la FC Barcelona, Andres Iniesta. 


Bogdan Ciocoveanu, directorul general al Lerida International, a declarat ca in primul an obiectivul importatorului este sa comercializeze 50.000 de sticel din vinurile lui Andres Iniesta si in cel mai scurt timp acestea sa ajunga numarul unu in topul vanzarilor de vinuri spaniole din Romania. 

"Credem ca vinul Iniesta va fi unul tentant pentru toti romanii, nu numai pentru iubitorii fotbalului, deoarece aceste soiuri sunt de o calitate, o savoare si un parfum deosebit, iar pretul este unul accesibil, in jur de 35 de lei pentru o sticla", a spus directorul Lerida International


Afacerea Bodega Iniesta a demarat in anii '90 cu o plantatie de zece hectare de vita de vie. Dupa mai multi ani, familia Iniesta a inceput sa produca vinurile sale. De administrarea afacerii se ocupa in prezent Jose Antonio, tatal lui Andres Iniesta.