Oracle, GfK, Alstom şi BDO România sunt companiile care oferă cele mai multe locuri de muncă în acest început de săptămână.

Oracle
România are disponibile 11 posturi pentru biroul de la Bucureşti, potrivit anunţurilor postate pe siteurile de recrutare.

Astfel, printre posturile vacante se numără cel de Fusion CRM Business Analyst, vorbitor de germană, franceză sau spaniolă, OBIEE Technical Expert, şi Fusion Applications Technologies Support Engineer. Pentru cele mai multe dintre acestea se solicită experienţă.

Institutul de cercetare GfK Romania vrea să angajeze 60 de operatori de sondaje, pentru realizarea Studiului Naţional de Audienţă pe presa scrisă. Un număr de 30 de posturi sunt disponibile pentru Cluj Napoca, Iaşi, Constanţa, în timp ce alte 30 de operatori sunt căutaţi pentru Focşani, Brăila şi Alba Iulia.

Se cer studii medii, cunoştinţe PC şi acces la Internet. Plata se face la chestionar, iar veniturile astfel câştigate pot varia între 200 şi 1500 lei/luna, în funcţie de numărul chestionarelor completate.

Şi Alstom Grid Romania are două posturi vacante, în Bucureşti. Compania vrea astfel să angajeze un protection and conventional control system engineer şi un substation digital control system engineer.

Firma de audit şi consultanţă BDO România vrea să angajeze trei ingineri care să lucreze în Olanda, respectiv un PLC Software Engineer, un mechanical engineer şi un field service engineer.

Groupama Asigurări are disponibil un post de coordonator Comunicare Web, pentru care cere studii superioare de specialitate şi minimum doi ani de experienţă în comunicare, marketing şi newmedia.