LOCURI DE MUNCĂ. Orange, Allianz Tiriac Asigurări şi Lidl sunt companiile care au scos săptămâna aceasta cele mai multe joburi pe piaţa forţei de muncă.

Yazaki Component Technology, producătorul de componente auto, prezent în România la Arad şi Timişoara, are disponibile mai multe posturi de ingineri, care să lucreze în aceste oraşe.

De asemenea, compania angajează zece operatori de producţie, cu cel puţin 10 clase absolvite şi disponibilitatea de a lucra în schimburi. Aceştia vor avea ca sarcină asamblarea componentelor electronice conform instrucţiunilor de lucru pentru marii producători din industria automobilelor. În ceea ce priveşte oferta salarială, compania promite un salariu motivant, bonusuri lunare de până la 20% din salariu, spor pentru orele lucrate noaptea, bonuri de masă, transport gratuit, „pregătire profesională excelentă şi condiţii foarte bune de lucru”.

Operatorul telecom Orange are disponibile mai multe posturi pentru care vrea să angajeze, în oraşe precum Bucureşti, Baia Mare, Sibiu, Braila, Craiova, Lugoj sau Suceava. Printre joburile disponibile se numără cel de business development executive, data engineer sau sales representatives.

Şi retailerul alimentar Lidl continuă seria recrutărilor începute încă din această vară, astfel că în săptămâna aceasta compania are disponibile mai multe posturi pentru oraşe precum Bucureşti, Ploieşti, Târgu-Jiu sau Reşiţa. Printre job-urile disponibile se numără şi cel de asistent operaţional sediu regional, şef vânzări zona Sud-Vest sau casier.

Retailerul de hrană, produse şi accesorii pentru animale Animax are disponibile pentru magazinele din Bucureşti două posturi de director de magazin, unul de asistent departament marketing şi mai multe posturi de consilier vânzări.

Allianz Tiriac Asigurări are disponibile 12 posturi consultant financiar/ unit manager, pentru Bucureşti. Printre sarcinile viitorilor angajaţi se numără prospectarea permanentă a pieţei şi promovarea serviciilor financiare, contactarea potenţialilor clienţi, identificarea nevoilor de asigurare ale clienţilor şi construirea de oferte pentru clienţi şi finalizarea vânzărilor.