Provident, IXIA, GfK sau Bosch sunt companiile care au disponibile cele mai multe posturi vacante pentru care vor să angajeze în perioada imediat urmatoare.

Compania de software şi calculatoare IXIA are disponibile, pentru biroul din Bucureşti, mai multe posturi, printre care cel de arhitect C#, QA Senior Engineer, Security Research Engineer sau Senior Database Administrator.

GfK Romania angajează 30 de operatori de sondaje de opinie pentru Studiul Naţional de Audienţă pe Presa Scrisă, pentru oraşe precum Bucureşti, Oneşti, Focşani, Brăila, Alba Iulia sau Caransebeş. Plata se face la chestionar, venitul astfel obţinut fiind între 200 şi 1.500 de lei.

ING Asigurări de Viaţă caută o persoană care să ocupe postul de document Management Officer şi o alta pentru poziţia de web designer.

Bosch vrea să angajeze pentru fabrica de la Cluj Napoca un specialist care să ocupe postul de SAP Key User Goods Receipt and Warehousing şi un şase Test Engineers.

Provident Financial angajează zece agenţi colaboratori, cu sau fără experienţă, pentru oraşe precum Piteşti, Satu Mare sau Adjud.