In fiecare an, acelasi lucru. Time, celebra revista americana intocmeste lista celor mai influente 100 de personalitati ale lumii. De la Barack Obama, Lionel Messi sau Justin Bieber, publicatia de dincolo de Atlantic nu lasa nestudiat nici un sector de activitate.


Conform traditiei, la inceputul acestui an, Time a lansat „2012 Time 100 Poll”. Este vorba de un sondaj care permite internautilor sa voteze pentru acei pe care spera sa-i vada pe lista finala a revistei.

Sunt 10 sportivi candidati la Time 100 2012. Fireste, nu putea lipsi jucatorul de fotbal Lionel Messi, deja prezent in editia 2011. Vedeta clubului FC Barcelona este insotit de starul international al sprintului, Usain Bolt, care vrea sa fie votat de 6 milioane de fani Facebook si a anuntat un concurs in acest sens pe pagina lui.

Noua vedeta a baschetului, Jeremy Lin, este si el prezent, la fel ca jucatorul de fotbal, Eli Manning, alaturi de celebrul Pele, jucatorul de tenis Novak Djokovic, inotatorul Michael Phelps sau atletul Oscar Pistorius.

Votul se incheie la 6 aprilie. Invingatorul va fi inscris prestigioasei liste Time 100. Aceasta va fi decisa de redactorul publicatiei si dezvaluita la 17 aprilie.