Millennium Building Development, constructorul Cathedral Plaza,  considera ca sentinta de luni a Curtii de Apel Suceava, potrivit careia ramane in vigoare decizia prin care a fost sistata constructia Cathedral Plaza, esta tardiva, deoarece aceasta a fost intabulata si intrata in circuitul civil. De asemenea, Millennium Building Development precizeaza ca verdictul judecatorilor de la Suceva nu afecteaza constructorul, avand in vedere ca acesta a vandut Cathedral Plaza, in mai 2011, unui fond de investitii britanic.
“Constructia este intabulata si a intrat in circuitul civil, astfel incat si aceasta hotarare a Curtii de Apel Suceava este una tardiva, la fel cum era si cea data in noiembrie 2010. In plus, reamintim ca un fond de investitii britanic a cumparat cladirea Cathedral Plaza, cu suma de 70 de milioane de euro.”, a declarat  constructorul Cathedral Plaza, Millennium Building Development.

“Nu aveam mari sperante ca judecatorii Curtii de Apel Suceava – sectia Contencios-Administrativ  vor lua o decizie care sa duca la tragerea raspunderii asupra colegilor lor de sectie. Decizia de astazi a Curtii de Apel Suceava nu ne afecteaza concret, insa ne pare rau ca nu s-a putut face  dreptate in Romania”, a mai precizat Millennium Building Development.