La sfârşitul anilor ‘50, Kathleen Rothschild, cunoscută mai bine ca Baroneasa Pannonica de Koenigswarter, îşi părăsea soţul şi cei 5 copii pentru a începe o nouă viaţă alături de un jazzman. Jumătate de secol mai târziu, istoria uneia dintre cele mai bogate familii din Marea Britanie se repetă.
Căsătoriile dintre oamenii bogaţi sunt perfecte. Ca aceea dintre Kate Rothschild şi Ben Goldsmith, care şi-au unit destinele în 2003.

Jurământul “până când moartea ne va despărţi” a durat doar 9 ani, fiindcă doamna Rothschild Goldsmith s-a îndrăgostit de rapperul american Jay Electronica. Tineri, milionari, provenind din două dintre cele mai bogate familii din Marea Britanie, părinţi a 3 copii, Ben şi Kate divorţează din motive de infidelitate. Scandalul cu iz de telenovelă al familiei, iscat pe proprietatea lor din cartierul londonez West Kensington, este relatat pe larg în presa internaţională. Arestat pentru gestul de a fi aruncat cu o jucărie a copiilor după soţia infidelă, fiul lui Sir James Goldsmith a fost eliberat în schimbul unei cauţiuni. Iată că rolul de băiat rău, adesea jucat de Jay Electronica, ale cărui cântece au ca teme predilecte sexul, alcoolul şi banii, i se potriveşte ocazional şi soţului, nu doar amantului femeii.

Ca o ironie a sorţii, familia Rothschild a mai fost protagonista a două scandaluri notabile: primul - cel al lui Kathleen Rothschild, cunoscută mai bine ca Baroneasa Pannonica de Koenigswarter, care, în anii ‘50, şi-a părăsit soţul şi cei 5 copii pentru a începe o nouă viaţă alături de un jazzman. Al doilea este cel în urma căruia fratele lui Ben Goldsmith, Zac şi-a încheiat un deceniu de căsnicie, nerezistând la farmecul lui Alice Rothschild, sora mai mică a lui Kate.

Kate este moştenitoarea dinastiei Rothschild şi un cunoscut producător muzical în Marea Britanie. La moartea tatălui său, în 1997, Ben Goldsmith a moştenit o avere de 300 milioane lire sterline. Însă fiul lui Sir James Goldsmith este el însuşi un cunoscut şi abil om de afaceri, finanţist, filantrop apreciat în Marea Britanie.  Annabel Goldsmith, mama lui Ben si Zac, declară tristă presei britanice că este îngrozită de viaţa sentimentală a copiilor ei. Săracii oameni bogaţi…