Groupama Asigurari l-a numit pe Calin Matei in functia de director general adjunct. In noua sa functie, Calin Matei va contribui, alaturi de directorul general al Groupama Asigurari, la conceperea si implementarea strategiei si politicilor de dezvoltare cu scopul realizarii obiectivelor la nivel de companie, de dezvoltare si profitabilitate.

“Calin Matei are o experienta considerabila pe pozitii de management in asigurari in domenii precum asigurarile de viata, pensii, bancassurance, actuariat, daune si reasigurare, ceea ce reprezinta un atu important in contextul de business actual. Am convingerea ca impreuna vom reusi sa ducem la indeplinire planul strategic pe care ni l-am propus, imbunatatind astfel rezultatele financiare ale companiei”, a declarat Sanda Nicoara, director general al Groupama Asigurari, intr-un comunicat.
In varsta de 34 de ani si cu o experienta de 12 ani in domeniul asigurarilor, Calin Matei s-a alaturat echipei OTP Garancia Asigurari in anul 2005, ocupand functia de director general adjunct, iar din februarie 2009, functia de director general. A fost membru al Directoratului OTP Fond de Pensii SA si apoi al Comitetului de Fuziune Groupama Asigurari. De asemenea, Calin Matei a coordonat mai multe proiecte in special cu privire la asigurari de viata si bancassurance in cadrul Groupama.