Noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1”, cu o grosime de 8,6 milimetri si cantarind doar 565 grame, va fi disponibil la Orange Romania incepand de luni, 8 august. Tableta ruleaza pe sistem de operare Android TM 3.1 (Honeycomb), care permite accesarea mai multor functii in acelasi timp sau a mai multor ferestre in aceeasi aplicatie. O alta noutate este suportul Adobe Flash cu ajutorul caruia utilizatorii se pot conecta la orice continut multimedia. In plus, accesul HSPA+ si Wi-Fi permite o navigare la viteze foarte mari.
 
Samsung Galaxy Tab 10.1 inchi ofera acces la Android Market si la cele mai cunoscute aplicatii Google, precum Google Places sau Google Maps Navigation, lansat in luna iunie in parteneriat cu Orange. Cu ajutorul noii tablete, clientii vor beneficia de o experienta multimedia bogata prin sistemul de redare Video Full HD, Readers Hub, Music Hub si nu in ultimul rand Social Hub, care introduce toate conturile de e-mail, messenger si retele sociale intr-o singura casuta de Inbox.
 
“Tabletele PC din portofoliul Orange au avut pana acum un succes impresionant si vom  continua sa diversificam acest segment pentru clientii interesati de solutii complete de conectivitate si mobilitate, navigare intuitiva la viteze foarte mari, functii integrate de social media si multimedia. Noul Samsung Galaxy Tab 10.1” indeplineste toate aceste cerinte, iar Orange va crea un abonament special care sa faciliteze accesul la toate avantajele tabletei.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange Romania.