Datele Institutului National de Statistica arata ca numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a scazut, in august fata de iulie, la bovine, ovine si caprine si pasari, in timp ce la porcine a crescut.
 
Numarul total de bovine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au scazut cu 11,0%, respectiv cu 8,2%, iar cel al ovinelor si caprinelor s-a redus cu 35,0%, respectiv 28,5%.
 
Numarul total al pasarilor sacrificate a scazut cu 4,3%, insa greutatea in carcasa a acestora a crescut cu 1,1%, in timp ce numarul porcinelor sacrificate si greutatea lor in carcasa au crescut in august cu 6,0%, respectiv cu 9,9%.
 
Comparativ cu august 2009, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a scazut la toate speciile. In ceea ce priveste  greutatea lor in carcasa, valoarea s-a redus la bovine si ovine si caprine, in timp ce la porcine si pasari a crescut.
 
Numarul de bovine sacrificate si greutatea lor in carcasa s-au redus cu 4,4%, respectiv 5,2%, iar numarul de ovine si caprine sacrificate si greutatea lor in carcasa au scazut cu 40,7%, respectiv 39,6%.
 
In ceea ce priveste numarul porcinelor si pasarilor sacrificate, valorile au scazut cu 4,5% si 1,1%, insa greutatea in carcasa a acestora a crescut cu 0,3% si, respectiv, 3,5%.