Posesorii de Bonus Card de la Garanti Bank au facut de doua ori mai multe tranzactii online cu cardul de credit in 2011 fata de anul anterior, cei mai multi bani fiind cheltuiti pentru a cumpara cosmetice si electrocasnice.

In continuare, topul achizitiilor online cu Bonus Card este completat de catre electrice, bilete de avion si vacante in strainatate. Valoarea totala a cumparaturilor pe internet cu cardul de credit de la Garanti Bank a depasit, in 2011, 4,5 milioane de euro, cu 40% mai mult decat in 2010. Valoarea medie a unei tranzactii a fost de 110 lei.

„Tendinta observata la nivelul pietei este ca romanii recurg din ce in ce mai des la platile pe internet, odata cu cresterea increderii in acest mijloc de plata. In viitor, numarul acestor plati nu poate decat sa creasca, iar noi vom fi acolo cu cele mai avantajoase oferte. In 2012, estimam ca numarul tranzactiilor online cu Bonus Card se va dubla fata de 2011, in timp ce volumul acestora va creste cu 50%”, a declarat Murat Atay, CEO Garanti Bank Romania.

Garanti Bank a lansat, la inceputul acestui an, o campanie prin care toate achizitiile facute online cu Bonus Card, inclusiv plata taxelor si impozitelor, sunt impartite automat in trei rate egale fara dobanda. Campania se desfasoara pana la 31 martie si cuprinde atat site-urile din Romania, cat si pe cele din strainatate. In prezent, Garanti Bank are in portofoliu peste 115.000 de carduri de credit.