Concursul English Today, lansat in octombrie de „Saptamana Financiara”, si-a desemnat premiantii miercuri, 6 aprilie. Din numarul total de 6053 participanti la concurs, au intrat in competitia finala 563 persoane, care au introdus toate cele 22 de coduri de pe DVD-uri. Tragerea la sorti a fost realizata cu ajutorul unui site specializat in astfel de operatiuni, www.random.org, si supravegheata de o comisie formata din reprezentanti ai organizatorilor. Extragerea a fost filmata, materialul filmat urmand a fi publicat pe site-ul www.sfin.ro/englishtoday.
 
Castigatorul marelui premiu - constand intr-o excursie la Londra pentru 2 persoane si sustinerea gratuita a examenelor Cambridge sau IELTS de la British Council - este Aniela Lupsa. De asemenea, au fost stabiliti castigatorii celor 50 de premii Gold, care vor putea sa sustina gratuit examenele Cambridge sau IELTS de la British Council. Un numar de 100 de participanti la concurs au fost recompensati cu premii Silver – constand in dictionare de conversatie bilingve si dictionare vizuale. Lista tuturor castigatorilor este publicata pe www.sfin.ro/englishtoday si se va regasi si in editia din 11 aprilie a revistei “Saptamana Financiara”.
 
Premiile pot fi revendicate la sediul redactiei – Bucuresti, Str. Semicercului nr.12, sector 1 - pana pe data de 11 iunie 2011. Dupa aceasta data premiile se anuleaza. Totodata, examenul gratuit IELTS sau Cambridge este valabil pentru un an de la momentul tragerii la sorti.
 
Concursul organizat de „Saptamana Financiara” a propus cititorilor sa isi verifice cunostintele de limba engleza dobandite cu ajutorul colectiei English Today, difuzata de publicatie incepand din 11 octombrie 2010. Premiile puse in joc au fost substantiale. Astfel, alaturi de Marele premiu, cele 50 de premii Gold si cele 100 de premii Silver, au fost acordate si premii saptamanale – seturi Enciclopedia Britannica si ghiduri ale orasului Londra. Numarul total de premii acordate in cadrul celor 22 de saptamani ale concursului English Today este de 1472.