Personalitati din toate domeniile de activitate au fost prezente la decernarea distinctiilor de excelenta ale Galei Premiilor „Felicia“, prima editie. Gala Premiilor „Felicia“ a marcat si doua eve­nimente importante: trei ani de existenta a revistei „Felicia“, singura publicatie pentru femei care reuseste sa creasca vanzarile intr-o piata marcata de criza, precum si lansarea noului format al acesteia, modern si cu un continut editorial atractiv.

Gala Premiilor „Felicia“ -  „Oameni pentru ini­ma, minte si suflet“ a fost dedicata tuturor ce­lor care prin generozitatea, daruirea si talen­tul lor si-au pus amprenta asu­pra vietii celor din jur. „Vreau sa va mul­tumesc pentru partici­pa­rea la pri­ma editie a Galei Premiilor «Fel­i­cia» - «Oa­meni pentru inima, minte si suflet».

Intr-un timp scurt, revista «Fe­licia» a reusit ce si-a pro­pus, devenind o revista pen­tru su­fletul tuturor citito­rilor nostri si cea mai citita revis­ta de sanatate“, a de­clarat in deschiderea eveni­mentului Gabriela Vranceanu Firea, directorul general al publi­ca­tiilor Intact Media Group - „Felicia“, „Sapta­mana Fi­nan­ciara“ si „Finan­cia­rul“. Cantautorul Ovidiu Komor­nyic a fost gaz­da eveni­men­tu­lui, reusind sa se tina de pro­­­misiunea unei seri de neuitat. La eve­ni­mentul care a avut loc joi seara la Crowne Plaza au participat personalitati ale vietii publice: Dana Sota, Roxana Iliescu, Oana Sarbu, Corina Danila, dar si reprezentanti ai vietii politice - Alina Gorghiu, Victor Surdu, Aura Vasile, pre­cum si cititori ai publicatiei. Colegii din cele trei televiziuni - Antena 1, Antena 2 si Antena 3 - au sustinut echipa revistei: Andrei Zaharescu si Andreea Bereclea­nu, Simona Gherghe, Si­mo­na Balanescu, Mihaela Tatu, Crina Abru­dan, Nadia Campean, Oana Frigescu Badiu. „Revista «Felicia» este o parte din viata mea si sunt fericita ca numeroase personalitati au onorat invitatia noastra. Le multumesc atat lor, cat si tuturor cititorilor nostri, pe care pro­mi­tem ca nu-i vom dezamagi“, a declarat Gabriela Vranceanu Firea. In cadrul primei editii a Galei Premiilor „Felicia“ au fost oferite premii de excelenta pentru performantele obtinute in literatura, cultura, business, sanatate, muzica, sport, cat si pentru proiecte de responsabilitate sociala sau gesturi impresionante.

Castigatorii primei editii

 •  Seria premiantilor a fost deschisa de doctorul Ioan Stoian, directorul clinicii Gyneco­land. Acestuia i-a fost inmanat Premiul Spe­cial, respectiv „Prietenul Cititoarelor Revistei «Felicia»“, de catre Camelia Muntean, redactorul-sef al publicatiei.
 • Gabriela Vranceanu Firea, directorul ge­neral al „Felicia“, i-a in­manat Mihaelei Nicola, CEO „The Group“, Premiul de exce­len­ta in business. „Firma doam­nei Nicola a fost in ultimii ani liderul pietei de publi­citate din Romania. Ne-a invatat ce inseamna ele­ganta, cu ajuto­rul volumu­lui «Cu ma­nusi», iar in aceasta vara, ne-a reamintit cat de im­por­tant este sa pastram femi­ni­tatea, cu ajutorul cam­­paniei «Poarta o rochie», a explicat  direc­torul general al publi­catiei „Felicia“.
 •  Alessandra Stoicescu, prezentatoarea princi­pa­lu­lui „Observator“ al Antenei 1, i-a inmanat Premiul de exce­lenta in domeniul sanatatii doctorului Irinel Popescu, prese­din­tele Casei Nationale de Asigurari de Sana­tate, chirurg care se poate man­dri ca „in fiecare colt al lumii exista cine­va care sa-i multumeas­ca pentru ca i-a schimbat viata“.
 •  Premiul de exce­len­ta in literatura si blogging i-a revenit unei personalitati cu un nu­me de referinta, respec­tiv Lucia Verona, dra­­maturg si prozator, pre­se­din­tele sectiei de Dra­ma­tur­gie si Critica Dramatica a Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti.
 • „Muzica ei construieste punti intre generatii. Pentru talentul si cariera deosebita, pentru bucuria pe care ne-a adus-o tuturor, revista «Felicia» i-a acordat Premiul de excelenta in muzica doamnei Angela Similea“, a declarat Ruxandra Sararu, director de Comunicare si Marketing al Radio Romania, la inmanarea trofeului „Felicia“ catre indragita interpreta. 
 • Maria Grapini, presedintele Pasmatex, a primit premiul special „Invingatorii crizei“ de la Lucian Mandruta.

„Magie, talent si multa munca - reteta succesului“

 • „Jurnalul National“ a fost, de asemenea, prezent pe podiumul premiantilor la categoria „Excelenta in cultura“. Premiul i-a fost in­ma­nat redactorului-sef, Dan Constantin, pentru campania „Biblioteca pentru toti“ .
 • Premiul de excelenta pentru initiative so­ciale“ acordat de revista „Felicia“ a fost decernat Fundatiei „Mereu Aproape“ si  BCR.
 • Pentru performantele sale in teatru, revis­ta „Felicia“ a premiat-o pe actrita  Stela Po­pescu. „Magie, talent si multa munca, aceasta este reteta pentru obtinerea acestui premiu“, a declarat indragita Stela Popescu la primirea distinctiei.
 •  Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucu­resti, a primit „Premiul de excelenta pentru sustinerea egalitatii de sanse in politica“.
 •  Fe­licia Filip a primit Premiul Special. Cunos­cuta soprana a aparut pe coperta pri­mului nu­mar al revistei „Felicia“, la lan­sarea acesteia.
 •  Premiul „Ambasador al culturii roma­nesti“ i-a revenit poetei Ana Blandiana.