Circulatia a cinci trenuri de calatori, care au inregistrat intarzieri intre 30 si 360 de minute, a fost afectata din cauza grevei spontane a salariatilor statiei CF Dornesti, administratia considerand ca protestul nu este justificat, informeaza, luni, Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA.


Conducerea Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA precizeaza luni, intr-un comunicat de presa transmis agentiei MEDIAFAX, ca a informat sindicatele feroviare, la sfarsitul saptamanii trecute, ca transferurile bancare pentru plata salariilor se vor face la inceputul acestei saptamani.

"Aceasta fiind situatia, administratia considera ca protestul spontan al salariatilor statiei CF Dornesti nu este justificat, cu atat mai mult cu cat astfel de manifestari produc efecte negative care se repercuteaza tot asupra feroviarilor", a precizat sursa citata.

Din cauza protestului salariatilor statiei CF Dornesti este afectata circulatia a cinci trenuri de calatori, care au inregistrat intarzieri intre 30 si 360 de minute, ceea ce inseamna noi probleme financiare pentru companie, cu consecintele de rigoare asupra salariilor in perioada urmatoare, se mai arata in comunicat.

Totodata, Compania CFR a precizat ca reprezentantii administratiei si partenerii sociali, desemnati de salariati pentru negocierea si incheierea noului Contract Colectiv de Munca (CCM), poarta discutii la nivel central referitoare la documentul pentru 2012-2013.